MIKÄ ON FIIL

FIIL on enemmän kuin kuulokkeet. FIIL on ääni-insinöörien ja musiikkialan ammattilaisten yhdessä hioma äänimaailma. FIIL on palkittua silmää hivelevää muotoilua. FIIL on sinun mahdollisuutesi nauttia lempimusiikistasi häiriöttä studiotason äänenlaadulla ja juuri niillä asetuksilla kuin sinä haluat.

Tavoitteemme on ollut rakentaa kuulokkeita, jotka tarjoavat huippuluokan äänentoiston ja vastamelunsuodatuksen tinkimättä kuitenkaan kuulokkeiden ulkoasusta. Tuloksena on tuote, joka hivelee niin korvia kuin silmiä.

Voitimmekin kuulokkeilla viime vuonna arvostetun Red Dot Award -suunnittelupalkinnon IF-design awardin ja kunniamaininnan kuluttajaelektroniikan suurtapahtumassa CES:ssa.

FIIL-kuulokkeet
Studiotason äänentoisto ulottuvillasi
FIIL-kuulokkeiden perustaja ja omistaja on The Voice tuomari ja muusikko Wang Feng. Kuulokkeiden kehitykseen on panostettu palkkaamalla kehitystiimiin kuulokesuunnittelun ammattilaisia, joilla on kokemusta mm. Harmanilta, Monsterilta, Plantronicsilta ja Audezelta. Ainutlaatuinen yhteistyö muusikoiden ja suunnittelijoiden välillä on nostanut FIILin nopeasti kuulokemarkkinoiden tietoisuuteen.